Domácnost

Proč si vybrat právě interiérové studio Sargánek?

Firma Sargánek realizuje interiéry na míru do nejrůznějších typů domů, a to jak do rodinných, panelových, tak i do veřejných prostor nebo kanceláří. Při výrobě je dbáno na špičkovou kvalitu i v případě tvarově složitého nábytku. K tomu všemu je využíváno nejnovějších technologií a výběrových materiálů.

Interiérové studio Sargánek nabízí svým klientům návrhy a realizace interiérů přesně podle představ tak, jak požadují včetně nejmenších detailů. S každým klientem je domluven individuální návrh interiéru, je zpracována skica a výkresová dokumentace s popisem materiálu a rozkreslením detailů, takže i ty nejnáročnější z Vás dosáhnou na nadstandardní řešení. K tomu mohou využít rad bytového architekta a designéra.

Využít k tomu mohou také 3D návrhy interiérů, které jsou velmi oblíbené. Realizovat interiér lze po celé České republice. Ke zhotovení jsou využity nejnovější materiály, kvalitní a spolehlivé spotřebiče a leta prověření dodavatelé. O samotnou montáž nábytku a celkového interiéru se postará tým zkušených montážníků, kteří si opravdu věší rady s každým detailem. Jejich devízou je přesná výroba a precizní montáž, která zajistí perfektní výsledek, se kterým budete spokojeni.

Kde nás najdete?

Firma se nachází v Hranicích na adrese Obránců míru 2146. Využít lze kontakty v podobě telefonu +420 777 216 655 nebo e-mailu info@sarganek.cz. Neváhejte kontaktovat zaměstnance firmy, kteří s Vámi vyřeší každý problém.